نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند

ایران به آفریقا دارو صادر می‌کند

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: زمینه صادرات دارو به کشورهای مختلف به ویژه کشورهای آفریقایی فراهم شده و بخش خصوصی می‌تواند در این زمینه فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۴۴۰

یه گزارش راهبرد معاصر، دومین نشست معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با نهادها، شرکت‌ها و تشکل‌های صنفی ذیربط در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، با موضوع «بررسی موانع و راهکارهای تولید و صادرات دارو و تجهیزات پزشکی» برگزار شد.

 

در این نشست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود در زمینه صادرات دارو، تجهیزات پزشکی و دانش و فناوری تولید دارو به کشورهای مختلف آسیای، آفریقایی و اروپایی را تشریح کرد و گفت: زمینه صادرات دارو به کشورهای مختلف به ویژه کشورهای آفریقایی فراهم شده است و بخش خصوصی می‌تواند در این زمینه فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

 

صفری در ادامه افزود: وزارت امور خارجه از طریق ادارات مختلف در مرکز و سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، با تمام توان و ظرفیت خود در خدمت توسعه تجارت خارجی به ویژه محصولات حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است و در این زمینه اقدامات مختلفی را در طول دو سال گذشته انجام داده است و دستاورد این تلاش‌ها افزایش صادرات اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی به کشورهای مختلف خاورمیانه، آمریکای لاتین، آسیای مرکزی و جنوب شرقی و آفریقا در طول یک سال گذشته بوده است.

 

وی همچنین بر لزوم هماهنگی بخش خصوصی و دولتی در جهت پیشبرد صادرات اشاره کرد.

 

در پایان این نشست مدیران شرکت‌ها و نمایندگان تشکل‌های صنفی فعال در این حوزه، به بیان موانع و مشکلات موجود در مسیر صادارت دارو و تجهیزات پزشکی پرداختند و برخی مصادیق آن از جمله حمل و نقل و تطابق استاندارد را تبیین کردند./ فارس

ارسال نظر